Preview Mode Links will not work in preview mode

Vårt blåa lag

Dec 18, 2018

Ida, Marcus, Martin och Dennis sammanstrålar i detta sista avsnitt för året. Naturligtvis med ett tydligt tema - JUL. Det pratas om årets föräldraskap, piskor och morötter, artros, julkappar, DNA-topsa och om hur vi söker samarbetspartners för att driva podden framåt. Anna var tvungen ställa sig in på VAB...


Dec 14, 2018

Vi gästas av Fredrik Öris och Christian Bruun. Kebabresan, tankarna inför match, Miraklet i Istanbul, Bachirous prestation, det var för Håkan, Öris gör en oväntad shout-out, kommande motstånd i EL, en fet läktarupplevelse och mycket mycket annat.

Avsnittet är uppdelat i två delar, en före match och en...


Dec 1, 2018

Hallå ja

Martin, Jonas och Dennis försöker sig på en summering av säsongen 18, världens äldsta 22-åring, ett samtal med och om Olof, scoutingverksamheten i Malmö, organisationen runt laget, truppen 2019, Genk, Besiktas. Ja, vi hann med en del.

Podden klipps och redigeras av Martin Ringstrand

Saar vi

/Martin,...


Oct 18, 2018

Ida, Anna, Martin och Dennis återförenas över skype i detta avsnitt -där vi berör allt från twitter till "Lillejulafton", Labbes tragiska bortgång och när händelser inom fotbollen blir viktigare än själva fotbollen. Vi jobbar även in Göingebygden, landslagsuppehåll och en hel del annat.

Beklagar att ljudet...


Aug 22, 2018

I detta specialavsnitt fick vi tag i Troels - till vardags supporter till Brøndby och han hjälper oss att navigera kring vad fcm är på och utanför plan. Vi pratar även om minestronesoppa, två specifika önskemål från Troels inför matcherna/kamperna, en dålig imitation på bamse och kylling och mycket annat i...