Preview Mode Links will not work in preview mode

Vårt blåa lag

May 15, 2018

Ett avskedsbrev, Ivar, mellan raderna, värdighet, "oroa inte ens",  Football Manager, snackepåsarna bråkar om presskonferenser trots att de egentligen är överens, när man lyssnar på närktergalen, aldrig tråkigt att vara MFFare, Sören Åkebys försvarstal och mycket mer. 

Podden klipps och redigeras av Martin...


May 12, 2018

Ett ovanligt kort matchdagsavsnitt av snackepåsarna Martin och Dennis. Men det är kanske inte är så märkligt. Men vi vill tacka för att vi får dela med oss av vår frustration som i många avseenden präglade detta avsnittet. 

Podden klipps och redigeras av Martin Ringstrand

Saar vi

/Martin och Dennis 


May 8, 2018

En ny medlem i podden, anekdoter, pollen, cupfinalen, det genuina.   En intervju med Pontus "Ponne" Jansson, där vi pratar om hans säsong i Leeds, Malmös "knackiga" inledning (observera att intervjun spelades in innan vi mötte Göteborg), sannolikheten att få uppleva hjältar från 2010, tankar om att bli pappa,...


May 7, 2018

Matchdagsavsnitt inför ifk hemma. Men matchen mot Djurgården får en hel del fokus.

Podden klipps och redigeras av Martin Ringstrand.

Saar vi!

/Martin, Linus, Dennis


May 2, 2018

I detta något passivt aggressiva matchdagsavsnitt pratar Linus, Rasmus och Dennis om besvikelse, matchcoachning, att lyfta perspektiv, ställa frågor, kattajävelen och lite annat. Vi ber om ursäkt för lite strul med ljudet.

Podden klipps och redigeras av Martin Ringstrand

Saar vi!

/Rasmus, Linus och Dennis