Preview Mode Links will not work in preview mode

Vårt blåa lag

Dec 29, 2017

I det 17e avsnittet av Vårt blåa lag så åkte vi hem till Matias Concha för att prata om när han gick från Kulladal till MFF vintern 93 fram tills han lämnade Malmö för Djurgården, vad Jan Tauer hade för roll i val av klubb ute i Tyskland. Naturligtvis pratar vi även om återkomsten till Malmö med SM-guld...


Dec 21, 2017

Ni får lära känna en ny medlem i podden, spelschemat 2018, en magsjuk utrikeskorre, Lewicki/Rakip, Mackan i foppatofflor,Kim Källström, "Go Quakes" och en hel del annat i det 16e avsnittet.

Podden klipps av Malmoistas

Saar vi!

/Dennis, Martin och Martin


Nov 24, 2017

TFF, Granqvist, Europaäventyren 14/15 men även besvikelsen över 17 med Martin Östling och hör honom imitera Åge Hareide och Simon Thern. Farfar Ultras reportage från fotbollsgalan och Dennis katt gör även ett litet inhopp. Detta och en hel del annat i det femtonde avsnittet.

Podden klipps och redigeras av...


Nov 21, 2017

Pisshajar, chips och föreningsdemokrati! Välkomna till vårt specialavsnitt från MFF Supports 25-årsfest på Babel. Innehåller flertalet intervjuer med Magnus Tingsek, Armann Hreinsson, Thelma Ernst, "Sonny", Kaveh Hosseinpur, Henrik Larsson, Martin Östling och vår egen Martin MRTN/Malmoistas Ringstrand....


Nov 15, 2017

Dennis skallar bussäten och Jon bär med sig ett minne från Köpenhamn. Något liiiitet om Dalkurd... Samt en lång intervju med MFFs senaste nyförvärv Eric Larsson. Sist men inte minst har vår utrikeskorrespondent gjort ett nedslag i verkligheten. Detta och en del annat i det trettonde avsnittet.

Avsnittet har...